Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u bij Kattenspullen.be niet gevonden wat u zocht? Dan verwijs ik u graag door naar onderstaande bevriende handelaren. Elk van ons heeft zijn eigen specialiteit, dus misschien bieden zij net dàt aan, waarnaar u op zoek bent.

  • De Katviseur, Benjamin Jacobs, heeft de stock van Kattenspullen.be overgenomen. U kan dus terecht op de webshop van de Katviseur voor alle leuke en diervriendelijke kattenspullen. Uiteraard staat Benjamin ook klaar voor deskundig (katten)gedragsadvies.
  • Feline Welfare Foundation (www.felinewelfarefoundation.org/) biedt allerlei kat-gerelateerde producten aan waarvan de opbrengst ten goede komt aan de verbetering van kattenwelzijn in Nederland en België. Een webshop is in de maak, voorlopig kan u de producten bekijken op hun facebook-pagina (ook te bekijken zonder eigen account) en bestellen via een mail naar info@felinewelfarefoundation.org.
  • Felinova, bezield door onze lieve vriendin en leading cat-lady Anneleen Bru, biedt de “I Love Happy Cats” boeken aan, maar ook tal van opleidingen. Bekijk het aanbod op de Felinova-shop.
  • Kwispeltherapie, de naam zegt het al. Hondenliefhebbers komen volop aan hun trekken in de webshop van hondengedragstherapeut Sedrick Vangronsveld.
  • Evacreajewel: “een wereld vol passie voor juwelen, glas, klei, keramiek en dieren“, zoals Els Van Acker het zelf zo mooi schrijft. Prachtige glasjuwelen, keramiek en nog zoveel meer, vaak met een ‘kattige’ inval. Jep, wij zijn fan!