Beste klanten,

ELK EINDE IS EEN NIEUW BEGIN
Einde? Jazeker! Door veranderde werkomstandigheden, hebben we enkele knopen moeten doorhakken. Kattenspullen.be slaat daardoor een andere richting in: onze eigen webshop sluit definitief de deuren, al houden we wel wat speelgoed en kleiner materiaal voor de home-party’s en voor stands op evenementen. Op dat vlak een einde voor ons dus.

Maar tegelijkertijd ook een nieuw begin: Benjamin Jacobs alias ‘de Katviseur’ (alumnus van ons postgraduaat “Companion Animal Behaviour and Welfare” bij Odisee) heeft onze stock overgenomen. Vanaf nu kan u dus terecht op de webshop van de Katviseur voor alle leuke en diervriendelijke kattenspullen. Uiteraard staat Benjamin ook klaar voor deskundig (katten)gedragsadvies.

Comme Chez Chat blijft verder bestaan zoals tevoren en ook Kattenspullen.be zal online niet volledig verdwijnen: we werken samen met derde partijen die kwalitatieve spullen voor baasje en kat aanbieden en die de bestellingen voor ons afhandelen. Snuister dus zeker eens in het aanbod via het menu hierboven!

U kan Kattenspullen.be ook nog steeds boeken voor home-party’s of evenementen al dan niet met een stand

Bedankt aan alle klanten voor de jaren van vertrouwen! We zijn er zeker van dat jullie in zeer goede handen zijn bij de Katviseur.

het Kattenspullen-team

Hallo, ik ben Els, bioloog gespecialiseerd in en gepassioneerd door katten. 

In het dagelijks leven ben ik lector-onderzoeker aan de Odisee hogeschool binnen de opleiding Bachelor Agro- en biotechnologie (dierenzorg, landbouw, groenmanagement en voedingstechnologie). In mijn vrije tijd geef ik lezingen, advies, home-party’s en nog veel meer onder de naam Comme Chez Chat. Met Kattenspullen.be bied ik leuke spullen voor kattenliefhebbers aan en sta ik geregeld stand op evenementen met kwalitatief kattenspeelgoed.

Alle producten van Kattenspullen.be worden met zorg uitgekozen zodat ze voldoen aan de behoeften van kat én mens.